rally Minggu 10/11 19:00: suaka akomodasi, broadband jeung Mack

#ShepherdsHutSagalana nu geus lumangsung di kali panganyarna evokes patarosan na masalah sangkan jelas. Holmbygdens Utveckling vill med ett stormöte ge möjlighet att ställa frågor och få information kring:

  • akomodasi suaka diusulkeun Guru urang teh Perumahan jeung P-ngarep.
    Perusahaan Aros Energy declarations sarta boga sipat nu diondang hadir tur nampilkeun kumaha sagalana bakal.
  • The draw tina broadband serat anyar – Stefan Maina informs.
  • Kumaha usaha urang Isro di lalaki SPBU.
  • NEW: info ngeunaan “lifesaver lokal” – utlarming ngaliwatan SMS SOS Alarm.

Waktu jeung tempat: Minggu 10 Nov kl 19:00 on Församlingshemmet.
HBU nawarkeun kopi!

.
Board migrasi.minggu hareup, simkuring Migrasi Swedia mariksa mungkas disebut “Skandalhusen” i Holm.
Kusabab September, eta geus direnovasi ti isuk nepi ka peuting, tur kiwari pausahaan Aros Energy declarations dibéjakeun anu sipatna siap. Mun sipat anu disatujuan tur kontrak ieu ditulis bisa lajeng beus mimiti datang beurang wae.

Board migrasi na Sundsvall Municipality patepung HBU di Holm
Salila gugur HBU diusahakeun wartosan Service Imigrasi sarta Kota di Sundsvall. Pikeun minggu, respon ieu teu pisan. Di akhir bulan Oktober, kumaha oge, ngusulkeun departemen Favi kotamadya di Sundsvall yen rapat bakal lumangsung kalayan wawakil ti Dewan Migrasi Swedia. HBU diondang ka Holm paroki imah. Board migrasi jeung Kotamadya di dipedar kumaha kaayaan éta pikeun aranjeunna sarta HBU outlined pintonan kami. Naon ieu ngomong, urang ngeunteung dina pasamoan dina Minggu.

Swédia Radio diwawancara Presiden HBU urang Niklas Wikholm sanggeus pasamoan jeung Service Imigrasi sarta Kota di Sundsvall. ngadangukeun handap (dina waktu 00:19:21).
(Sakabéh bagean tina Holm jeung akomodasi suaka dimimitian dina jam 00:09:03)

.
Nulis patarosan anjeun jeung pikiran dina bagian komentar dihandap nu rék waleran kana, anjeun tiasa HBU, Stefan Maina atanapi wawakil akomodasi suaka sarta nyiapkeun hadé.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *