Raka Hamberg denies involvement sagala di declarations Aros énergi

(20/11: “Fagerhyltan éta boga tangtu di declarations Aros énergi.”
Ieu ieu wangsit lajeng SVT misi Review raka Hamberg ngabohong jeung sababaraha anu aub na t.o.m. boga mayoritas declarations Aros énergi.
Baca leuwih dieu. )

.

Raka Hamberg rék ngaliwatan kontak telepon kalayan HBU meddela ett faktafel på Holmbygden.se. Hamberg denies sadayana nya jeung Fagerhyltans involvement di declarations Aros Energy sarta akomodasi suaka Service Imigrasi.

Raka Hamberg nyaéta CEO Fagerhyltan AB. Perusahaan nu dibeuli teh Imah Senior jeung Guru urang Perumahan Holm 2011 ku Johan Stendahls bangkrut.

Raka Hamberg anyar geus hiji masalah dina koran manehna & nyewa Uppsala. Anjeunna ayeuna dijual sipat maranéhanana di Tobo mun declarations Aros Energy perencanaan paling accommodations suaka di Swedia kaasup resorts Holm Tobo.

ti Imah & Hyras artikel publicerades därefter på Holmbygden.se att Marcus Hamberg med företaget Fagerhyltan tillsammans med advokaten Michael Sterner var ägare av Aros Energideklarationer i inläggetAros Energy declarations handapeun seuneu di beuki tempat“.

kituna raka Hamberg bakal netelakeun yen anjeunna atanapi Fagerhyltan teu diaku wae bagian tina Aros Energy sertifikasi AB atanapi anu aub dina sababaraha jalan di akomodasi suaka ka hareup dina Holm.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *