panon Misi Inok declarations Aros énergi

panon Misi Inok declarations Aros énergi.ieu peuting 20:00 SVT 1 Panon Misi Review Aros Energy declarations na Fagerhyltan. Pausahaan anu sarua yen owns sipat di Holm sarta ngarencanakeun akomodasi suaka dieu na sabudeureun Swédia ku Board Migrasi Swedia.
The mismanagement sahiji sipat di Holm geus dibuktikeun leuwih taun saprak Johan Stendahl, jamak doomed na konkursad, meuli poto eta sareng Master Bob Koléksi (engké Toboholm). Kapamilikan lajeng indit ka Fagerhyltan, Swédia Pasipatan Warisan Lokal sarta nembe oge ka juragan Aros Energy declarations. Johan Stendahl geus kénéh tetep salaku wawakil “fastighetssköteseln” pikeun rupa boga.

Aros Energy declarations na Fagerhyltan sakaligus dipiboga sipat di Tobo, luar Uppsala. Sanajan aya sababaraha lapak leuwih taun kungsi nempatkeun up jeung irregularities sarta miboga masalah sareng landlords. irregularities ieu tina sipat junun tur kumaha lapak di Tobo nyebatkeun katempo wengi tina Misi Review.
13/11: Baca leuwih seueur tentang program malem urang di Imah tenant Association Journal & nyewa.

Tingal mandat Review Laporan bagian tina Aros declarations na Fagerhyltan Energy dieu.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *