The penerbangan ngantosan Telepon sanggeus badai Ivar

HBU maréntahkeun nembe hiji inventory hiber ningali badai Ivars cilaka di Holm. Di dieu hiji rasa nu hiber ti lagu badai.

Tempo poto anyar Holm, Klik poto pikeun ngalegaan.

 

 

 

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *