Agronomi Pébruari on LÖVÅSTJÄRN

Ngundeur flyer pikeun dinten Lövåstjärns fishing di pdf dieu.

Septu 15/2 -14 di. 09oo I muka pikeun poé fishing on LÖVÅSTJÄRN, ngeureunkeun waktos 14oo, kalawan panghargaan ngeunaan. di. 15jeung.Ädelfisk i Lövåstjarn.

1:nyeepkeun, nilai gain > 5000 kr, harga sejen tur Jumlah nilai hadiah gumantung kana jumlah pamilon pikeun poé.

porsi tina Freshly dijieun leuwih seuneu kabuka kalayan lingonberry – anjing panas kalayan asesoris – hipu. Kopi geus sadia pikeun para peserta salila sapoe, di “kymigt” cuaca urang ngatur kaldu panas.

Peta Lövåstjärn..
.
Wilujeng sumping di hiji dinten nikmat di LÖVÅSTJÄRN

salam lawang Trading / Roland

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *