Bättre mobiltäckning lovas i Holm


operator mobile miljardsatsar ngawangun jaringan dina misalna. a. wewengkon sparsely populated.
Tempo laporan SVT Mittnytts ti Holm on naon pikir nu nyicingan désa sarta yakin ngeunaan inisiatif teh.

Här kan du se operatörernas aktuella täckningskartor för mobiltelefoni och data.
- Telia (och Halebop) - tilu - Tele2/Comviq - Telenor - Net1 (endast data)
(Kabéh operator lianna, ogé kirang dipikawanoh, anjeun bakal manggihan di dieu.)

Täckningså funkar det
Tidningen Mobil förklarar i färsk artikel (7/2 -14) naon sih anu latar tukang sinyalna mobile alus jeung nagara miskin. Läs artikel här.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *