ST: perjalanan Anyar pikeun Falk

Nya resor med Falk.“base Anundgård Jessica Falk, tapi lalampahan mana ngan di luar wates nagara urang.
Dina bulan April, manéhna babagi hadiah di hiji Gala nagara di Jerman sarta geura-giru manehna mana ka AS pikeun ngalengkepan catetan sejen.”

Ku kituna dimimitian Sundsvall Tidning artikel na tentang penulis lagu na pamaen Holm urang sorangan. Baca leuwih dina laporan dina website koran urang.

21/3 Sundsvall Tidning: perjalanan Anyar pikeun Falk

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *