spring panonpoé, målkalas tur nyeri dina Holm embankment

angkutan ambulan ti Holm Vallen sanggeus hiji teuas babarengan dina rencana taman.“benknäckargäng Holm ti leuweung” eta geus kadang kungsi nyarios, tapi banyol o sisi éta ayeuna taman babarengan henteu resep nu nyababkeun dina leg rusak tina salah sahiji pamaén ti Indals ngadatangan IF.

riungan Holm rallied massively salila home premiere taun sarta latihan saméméh mimiti produksi runtuyan. Ieu pasamoan lila-tunggu antara parishes tatangga Holm o Indal, nu lumangsung dina Medelpads pangheubeulna jeung arena jukut sugan pang alusna-diteundeun – Holm Vallen.

Saatos sababaraha taun dormancy Indal geus sakali deui junun ngeprak jenis bal lalaki. A comeback lila-tunggu di sistem runtuyan. Sababaraha sahiji tim Indal saméméhna geus maén dina sweaters Holm na dinten ieu reuni nice. Holm-budak switched Sanajan kitu, cekelan dina rada gancang, sarta hasil tungtung éta kuma 8-0.
.

panongton Holm diondang kana naärvaro sarta nuju di kios,Kumisan ti prestasi sepak bola hébat ieu turnout mangranna diantara warga Holm dina lapak nu kiwari di sorot mutlak. Beuki loba “Pa byn” ngawujudkeun pelesir di drama bal ngagabungkeun jeung pasamoan urang jeung meuli sorangan cangkir steaming hade kopi atanapi burger.
.

Handap narekahan leg di taman babarengan (arsip).Hiji fitur musibah kaulinan kasebut, éta taman teuas babarengan antara Henrik Lindblom di Holm baju haneut jeung Magnus Persson ti Indal IF. Hanjakal, hasil conditioned ku narekahan ganda tina Magnus jeung ambulan kungsi disebut. Jeung harepan nu penyembuhan rusuh hatur pulo cocok jeung hayang Indalingarna tuah kalawan bal taun ieu sacara.

budak Holm preppade musim kalawan lagfest keur deret..
budak Holm sohor meunangna jeung diasah kohési keur seri kalawan grilling na joviality tina “labuh” sanggeus game.

Baca laporan cocok sahiji cara ngagawe di holmssk.se/alaget.
.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *