sapatu jeans & Impian musik, ny acara 11/10 on Österström kalawan Jessica Falk

Jessica Falk med acara dosa na, "Boots Jeans & Musical Dreams".
sora anyar jeung acara anyar – sapatu jeans & Impian musik med Jessica Falk!

Septu 11 Oktober di. 21.30 (pm Tambaksari 19) on Österströms Mansion di lumbung bakal narik kalayan acara anyar mah lagu batu anyar!

nunjukkeun, Tambaksari Amérika sarta beus 395kr. Barbiljett & acara 200kr.
Catetan nomer kawates tempat! wajib pre-booking: 0692-301 00

beus ti…
Sundsvall / Indal / Liden: garis 30 mun Liden (laju ordinarie) bussbyte Liden 19.35.
Vike: 18.35 via Holm 18.45
butt Holmsjö: 19.00 via inclination 19.07.
Sakali nu nutup 0:00….
Se facebook-event här.

Mudahan ningali maneh!
Jessica Falk

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *