Häsofrossa kalawan Lena Redman

Minggu 19 Oktober 2014 di 14:00-16:00 janten Kaséhatan, Beauty na Muhun-mahluk keur awéwé, lalaki jeung babaturan opat laga kami. Teras we boga kasempetan secukupnya, sirah, mieun lisah sarta nguji produk Lidah Vera ti Nagri Hirup. produk pinuh organik, kitu nyandak kasempetan ayeuna. Maria Norberg och Gunilla Jonsson bjuder på kaffe och kaka.

Aloe Vera, läs mer om växen.Waktu jeung tempat: Minggu 19 Oktober 2014 14:00-16:00, Anundgårds skola i matsalen.

Varmt välkommen!

P.S.
Meddela om du kommer till Maria 070-343 81 04 eller Gunilla 070-669 78 34.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *