Live: Holms SK – Essviks AIF

Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina channel HSK urang holmssk.se/youtube.

kiwari 19:00 ngarep kuna Holm Vallen muterkeun pulo wengi ayeuna. Holmbygden.se livesänder matchen. Méja Mode, anjeun bakal manggihan salajengna handap.

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan, gratis di dieu!

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur): https://youtu.be/2bEeTRZEHp8
HSK:ku Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Tabelläget

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *