Live: INA Sundsvall 2 – Holms SK

Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina channel HSK urang holmssk.se/youtube.

kiwari 19:00 på Baldershovs IP spelar Holms SK. Holmbygden.se livesänder matchen. Méja Mode, anjeun bakal manggihan salajengna handap.

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan gratis di dieu!

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur): https://youtu.be/T4_c0chfPok
HSK:ku Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *