Hembygdsdag

Panongton di storstensjobodarnas pelantikan 2006.Wilujeng sumping di hembygdsdag di Big Batu Danau shacks Minggu 5 juli kl 11.00! Program Liturgy, lagu jeung musik, lotre, servering m m. Rakit pos nuju Storstensjobodarna.Signposted jalur ti Loviken. Ti tempat parkir nu balik ngeunaan 200 m ka handap pikeun dok dimana anjeun naek kapal dina rakit tina cross salajengna Lake. The wisata mimiti departs di 10.00. Saha who wants bisa milih leumpang jalan satapak gunung heubeul sabudeureun danau, siga 2 km.

wilujeung sumping! Baca leuwih seueur tentang boathouses Big Batu na Holm urang Sajarah Lokal Society on di dieu atawa dina website maranéhanana holmshembygdsforening.se.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *