Jenn Bostic ti Nashville nyerat musik di Holm!

Jenn Bostic geus narima sababaraha panghargaan di AS jeung rengking di Puncak dina BBC Radio2 di Inggris. Ayeuna manehna geus aya dina wisata di Swedia jeung Jessica Falk ti Holm sarta méakkeun sababaraha dinten didieu di padesaan nulis musik.

diropéa: Ngadangukeun siaran soré on Swedia Radio kalawan Jenn Bostic sarta Jessica Falk nyanyi live, sarta ngabejaan kumaha aranjeunna patepung (pikeun muter hirup terus dina unsur 01:40:00).

jenn-bostic
Jenn sumping ka Swedia langsung ti wisata Inggris, tur muterkeun kaasup di Sundsvall Q.bar ikväll Rebo 20:00.

Jenn sarta Jessica geus ditulis lagu Jieun A Robah, Jessica dimaénkeun di grup batu studio swasta Lalampahanna di Nashville taun sarta dikaluarkeun salaku tunggal dina Jumaah (sadia on Spotify na iTunes).

Läs tidningsartikel om deras nya singel.

Jenn & Jessica on wisata.

Dengekeun ka sawangan ngeunaan Jenn Bostic.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *