toko ICA di Liden pikeun diobral – stasiun oge

Pelle nu ICA geus mutuskeun pikeun ngajual - kituna hiji toko ICA janten teu langkung.“A hanjelu pikeun masarakat”, sapertos anu hiji tanpa komentar on Facebook kana bewara ICA spool of diobral dinten séjén. dinten nyerat Sundsvall Tidning lamun éta toko nu kiwari mangrupa pikeun dijual. Sarta lamun eta éta teu cukup, anu SPBU, bari ogé pilari diobral.

ICA ngaleungit
abdi 13 sataun Per Norlander kadorong ICA Tutup di Liden, tapi ayeuna manehna geus mutuskeun pikeun nyobaan hal anyar. Anjeunna ogé catetan anu kompetisi anu tangguh kiwari ngalawan ka retailers utama di Sundsvall. ICA ogé geus ngumumkeun yén nagara éta moal asup kontrak kalayan sagala boga anyar. Ku kituna, aranjeunna bakal tetep, salami di Per pajoang on. Per nahan, kumaha oge, ayeuna cek pikeun ranté anyar nu hayang nyokot alih ku kontraktor sagala na mudahan eta tiasa réngsé dina gugur.

Nya kitu, nangtung bari Liden Macken pikeun diobral di jalan di tengah Liden.Macken bari pikeun dijual –
“hudang a – deui ngarojong lokal”.

Saolah-olah nu éta teu cukup,, éta ayeuna SPBU di jalan pikeun dijual pikeun sawatara waktu. ngawawancara ST Frédéric Krewski sagampil anjeunna téh rék ngeusian nepi di SPBU, sarta anjeunna ngaharepkeun yén ieu tiasa janten panggero hudang-up for deui urang milih alternatif lokal.

Hatur nuhun tina HBU!
Teu aya ragu yén toko di kampung dimaksudkan loba Kabupaten Liden ngaliwatan taun. Kitu ogé pikeun kami “Holm”, utamana ti toko di Holm ditutup dina bulan Nopémber 2011. Kamekaran Kabupaten Holm urang, #ShepherdsHut, rék hatur Per Norlander jeung staf-Na pikeun usaha maranéhna jadi jauh tur miharep yén sagalana mana ogé salami maranéhna nuluykeun, na yén maranéhna bakal manggihan hiji anyar pangusaha disarengan committed anu hoyong nyandak leuwih. Kitu ogé, tangtu Liden Macken.

taun 2011 pencét toko di Holm deui panto na. Di dieu ku Hjördis kalawan Walker luar.

.
ogé maca

23/4 -12 St.nu: Sökes: En handlare till Holm
2
2/6 -11 ST.nu: Butiken bevarar bygden


.

Baca ICA Liden pesen sorangan handap. Klik dina gelembung ucapan maca komentar.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *