Hirup siaran peuting 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands IF

Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina disiarkeun langsung numbu handap.

Holms SK.Kovlands IFieu peuting 19:00 maén “Nordvästras El Clásico” di Holm Vallen kalawan derby patepungan Palasik antara Holm SK – Kovlands IF. cocok nu ngarasakeun sakumaha biasa, nu pangalusna dina loka kalawan cangkir steaming of java jeung sosis atawa Gatotkaca ti kios.

Holmbygden.se livesänder matchen. Pikeun maranéhanana anu henteu henteu bisa hadir deui dina vårdrabbning solemn ieu, balik game ogé alus pikeun nempo ramatloka ieu. Ngan méméh cocok rigging reporter lokal Fredrik Wikholm kaméra accompanies pertandingan disiarkeun ku commentary ahli sarta warta panganyarna dina camp HSK.

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan gratis di dieu!

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:ku Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

derby panungtungan, a svärd memori Holm Seger! HSK panungtungan tampi Kovland di Holm Vallen ieu tilu taun ka pengker dina Méi 2013 di DM-Shocker, yén sanggeus 3-3 di full-waktu indit nepi ka adu pinalti. 6-4 hasil tungtung salaku, sanggeus hiji showdown seru di hareup grandstand nu.

Ningali némbak pinalti pinuh luhur ti pasamoan panungtungan di Holm Vallen antara Holm SK – Kovlands IF.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *