Hirup siaran peuting 19.00: Holm – cukang

Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina disiarkeun langsung numbu handap.

Holms SK.Kubikenborgs IF.ieu peuting 19:00 maén Holms SK ngalawan Kubikenborgs IF 2 home di Holm Vallen. Buruan imah penultimate dina sababaraha minggu, kitu nyandak kasempetan ningali kaulinan dina tempat jeung cangkir steaming kopi sarta Gatotkaca ngeunah ti kios.

Holmbygden.se livesänder matchen. Pikeun maranéhanana anu teu boga hak husus pikeun hadir hemmma Mekah olahraga distrik urang, balik game ogé alus pikeun nempo ramatloka ieu. Ngan méméh cocok rigging reporter lokal Fredrik Wikholm kaméra accompanies pertandingan disiarkeun ku commentary ahli sarta warta panganyarna dina camp HSK.

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan gratis di dieu!

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:ku Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *