LIVSÄNDNING wengi ayeuna: Kubikenborgs IF – Holms SK

Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina disiarkeun langsung numbu handap.

Holms SK.
Kubikenborgs IF.ieu peuting 19:00 maén Holms SK arah “cukang”.
Lalajo kaulinan on Kubikenborgs turf jieunan 18:00 atanapi indulge dina TV wengi abu jeung HSK dina TV / komputer.
.
.

Lokalredaktionen från Holmbygden.se sänder matchen live här på hemsidan för alla våra fans. Ngan méméh pertandingan rigs reporter Fredrik Wikholm nepi ka kaméra kanggo siaran cocok, sarta commentary ahli jeung beja panganyarna ti tim Kabupaten.

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan gratis di dieu!

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur): https://www.youtube.com/watch?v=KW6bwD6qXJg
HSK:ku Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *