Master kang Oki ti Holm na Liden sakola di White Guide-final

chefs: Sundsvall Municipality sih alus dina hidangan di sakola sarta geus narima moal kurang ti dalapan nominasi dina TA…

diterbitkeun ku Heja Sundsvall éta 12 September 2016

Holm urang master kang Oki sorangan Glenn Widén (t.v. dina gambar) Buka Malmö Bodas Senders pituduh Junior Gala. Liden réstoran sakola geus nyaéta geus bieu keur taun ieu sacara pangalusna!
Kabéh bisa jadi teu apal dahareun sakola salaku paling kuliner lalampahan rasa unggal dinten. Sugan anjeun di handap Lidens skola på facebook geus kitu, diajar yen aya kanyataanana sejen nu kiwari. Murid ti Holm, Indal na Liden bade sakola Liden geus anyar kagungan pelesir ka kasampak maju ka siang saban poé. on sidan Anjeun bisa ningali hiji hajatan hidangan sanggeus flashy sejen diteundeun kaluar jeung bahan asak di dapur sorangan. Defying a matkassa frugal, eta bakal mibanda kaweruh agung méwah jeung alus atoh. Teuing nya alatan ngan éta kang Oki anyar Glenn Widén, kawas taun ka tukang, kulawarga dipindahkeun ka Holm na ayeuna jalan di kantin sakola sakumaha masak a. Kiwari, ogé disebut master kang Oki! Babarengan staf-Na, Glenn sataun nyaéta dicokot Liden ka dalit White Guide Juniors nominasi kontes Taun Sakola Rumah Makan 2016. Ngan mun hayang Glenn na Liden Sakola tuah di kompetisi!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *