hirup: Göran Frisk ngajadikeun comeback ngalawan Hassels IF!

Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina channel HSK urang holmssk.se/youtube.

kiwari 17:00 didatangan Holms SK Hasselbackens IP. Holmbygden.se livesänder matchen. Kalawan sababaraha kaulinan ditinggalkeun usum na perang kedap di handap tabél, éta ayeuna hiji patandingan kalawan loba di stake! Saatos IFK Sundsvall 2 (sakumaha Holm dielehkeun di cinyusu) ditarik kaluar ti séri jadi leungit Holm hiji trepoängare dzat-kitu-penting dina panén skor low. Sateuacan kaulinan dinten ieu téh jadi Hassels IF tujuh titik dina tabél DIV5 – dituturkeun raket ku Holm SK on lima titik. Gumantung kana kumaha babagian luhur ends sangkan bisa nu mangrupa tempat panungtungan hartina nedflytt mun division genep usum hareup. Dina cocok mana Holm téh bisa lulus nästjumbon Hasselhoff sakumaha nyaéta tilu-pointers kiwari leuwih penting batan kantos!

Garawangi tamu di cocok badag dinten ieu teu kirang ti 80- sarta 90an buta badag, produk solid Holm Göran Frisk!

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan, gratis di dieu!

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur): https://www.youtube.com/watch?v=P3Y-a8ADeFo
HSK:ku Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *