info Landsbygdsriksdag 2018: Ngabahas Urusan rural di imah paroki 23/11 di 19

Sakabéh Swedia wajib hirup pasamoan organizes di Holm 23 Nopember.

éta 23/11 sanyawa na sacara umum di Holm-Indalsälven-Liden diondang keur ngabahas Urusan rural. Ieu organisasi Sakabéh Swedia wajib hirup (HSSL) nyekel rapat komo politikus nu diondang. rapat mangrupa bagian ti persiapan keur DPR rural disebut bisa dilaksanakeun dina Västernorrland 2018 sarta lamun eta dirumuskeun desa sabudeureun aya kasempetan pikeun ngabuktikeun diri dina kagiatan lokal. Ka sakabéh urang janten kalawan, nawarkeun HSSL Västernorrland, Sundsvall Municipality komite lokal ayeuna dina rapat mimiti.

Waktu jeung tempat: Rebo 23/11 di. 19-21, The paroki imah di Holm.pdf
poster: Lamun hayang nyitak uleman atawa nyimpen nepi poster ngundeur di dieu .

Ngabagéakeun ka magrib rewarding, Urang nawiskeun refreshments!
HSSL Västternorrland & komite lokal Sundsvall Municipality

daptaran (keur fikats demi) pangtungtungna 21/11. Pilih jumlah terus pencét buku. sabagean mendung! (sumber.)
Ieu oge mungkin keur e-mail Christina Antonsen di antonsenc@gmail.com eller sms'a / ringa tel.nr. 0730-33 29 44 (Niklas / #ShepherdsHut).


Obs! Éta tanggal salah luhureun iber. Tanggal bener nyaeta 23/11.

.Rapat di Luar rural.
Sakabéh Swedia wajib hirup (HSSL) nyaéta hiji organisasi nasional ngalambangkeun ngadeukeutan 5 000 Grup ngembangkeun lokal sabudeureun nagara. HSSL oge sadia di county teh- jeung kota. Baca leuwih.
Landsbygdsriksdagen mangrupa salah sahiji tempat panglegana pikeun ngembangkeun lokal sarta isu désa sarta geus dikelompokeun unggal dua taun saprak pertengahan taun 1990-an ku Sakabéh Swedia wajib hirup. Baca leuwih dieu.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *