pasamoan taunan Gimåfors Bygdegårdsförening

Lajeng éta waktu deui pikeun Rapat Gimåfors Komunitas Center Association Taunan. Pasamoan taunan bakal dilaksanakeun Minggu 26 Pébruari di 15.00 di puseur komunitas di Gimåfors. rapat ngawengku pasamoan taunan adat tina hungkul sarta sanggeus pasamoan taunan, mangka porsi. Mun anjeun mibanda pakaitna gaduh patarosan atanapi saran, ngarasa bébas ngalebetkeun gerak ka pasamoan taunan.

Pikeun patarosan, mangga ngahubungan Stefan
ngiringan 070-326 62 20.

wilujeung sumping

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *