Pulkåkning di Allbergsbacken Rebo 8/3

Allbergsbacken.
Dina dinten libur usum putra urang 8 March di. 17:00 mangrupa “Allbergsdagen”, acara nu biasa nu Holm badag sarta leutik nu diondang datang tur muka sledding na tobogganing di Allbergsbacken. Alternatipna, ngan ngagantung dina sosis atawa cangkir! Kita Hayu jeung Pindah, inuman kopi atanapi grilling.
sausages grilled..
#ShepherdsHut nawarkeun panas anjing jeung kopi! Ayeuna aya hiji parkir dijieun di luhur pasir ogé, disebutkeun, éta alus nyandak tur snowmobile kana seuneu. wilujeung sumping!

Kontak jalma pikeun patarosan
Marianne 076-114 07 07

PS. Naha anjeun nyaho yén HBU nangtung pikeun cahaya listrik di Allbergsbacken sarta bakal tetep lamping ngajalankeun pikeun sakabéh barudak di Kab? Ieu berkat kaanggotaan Anjeun, anjeun bisa ngajawab ieu! 😉

Tempo arah sarta maca deui kira-kira Allbergsbacken atawa lalajo Gambar saméméhna ti Allbergsdagen.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *