Svenolov hurung kiln areng na dinten!


Dinten mangrupa salah sahiji lalampahan maksud piknik hadé Kväcklingssjön di Holm di 14:00. Aya nyaéta Sven Olovs siap ngahurungkeun Medelpads jeung sugan ngan siap pikeun ngamimitian kiln areng Swedia urang! Éta nyaéta taun panungtungan yén heubeul tur wijaksana Sven Olov Ytterbom ti Östbyn dimimitian kalawan proyék na – Sangkan kiln areng sorangan. Ayeuna, eta anu tungtungna réngsé sarta Sven-Olov geus dipindahkeun kaluar kana hut leuweung ka hansip lamun nyimpen mercusuar nu kiwari. Hiji tujuan alus teuing pikeun dinten. Bawa karinjang piknik Anjeun, papanggih Svenolov sarta meunangkeun rasa tina sajarah.

Kolmilor dijieunna sooner ngahasilkeun areng tempa cures. Ku hiji oksigén durukan kakurangan tina kai, enclosed ku kaasup spruce jeung batubara taneuh kabentuk. trik ieu tetep a durukan sedeng, ku kituna Milan teu nyekel seuneu tur buka nepi dina haseup. Hal eta kajadian dina hiji usaha sarupa sababaraha taun ka pengker di Sula.

manggihan Kväcklingssjön
Hurungkeun nepi ka Lillsjön di Östbyn. Lajeng lulus Lillsjön sababaraha kilometer, sangkan anjeun tiasa manggihan kiln urang Kväcklingssjöns turnaround.
Peta link dieu.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *