Andreas Sahlin jeung Thomas Mehlin lakukeun téater

Dina poé sarta dugi ka 14 Juli unfolds téater set gurun ringer Rahayat House di Erikslund jeung Andreas Sahlin ti Gunung Train nangtung pikeun musik kalawan band na. Loba nu Holmbor anu lodges, Sandnäset atanapi kali festive lianna geus nyokot catetan tina bakat musik désa saeutik Gunung Girang dihasilkeun. Boh lalaki heubeul Orjan “rohangan gede” Sahlin, jeung putra Andreas, jarang ditinggalkeun acara dina wewengkon tanpa panongton sugema. Dinten, Andreas ayeuna kalawan band domino Majestic dina waktu usum panas a.

Andreas Juragan pangcaketna Thomas Melin ti Indal ogé muterkeun dina band jeung ogé geus ditulis naskah kanggo ngatur Gurun Gusti nu, nu mangrupakeun téater musikal tina set Kabaré. Duaan aranjeunna ngagambarkeun sajarah émigrasi ka Amérika Serikat ti 1800s digambarkeun kalayan humor, pemanasan sarta musik. Poean News dinten pangalaman anu bisa jadi shared malah ku hijrah dinten ieu, yén tinimbang bade tandang, datang ka Swédia.

Di panggung muterkeun teu kurang ti 35 jalma, iwal functionaries. Kiwari, Pamanggih ngeunaan stock, Tapi aya kénéh dinten ditinggalkeun buku pikeun maranéhanana anu hoyong ngalaman tontonan nu. Baca beuki buku tiket dieu!

Pita Abasa Majestic bisa kapanggih dina Spotify, Youtube atawa Facebook.

ogé maca
3/7 ST: Hiji imigrant saga kalawan kavling musik – Summer kalawan set Kabaré
26/6 ST: Imigrant Saga-terusan di Ange – kalawan kavling musik

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *