centenary menawan di Östbyn

dijual!
Östbyn 1:49 – centenary menawan
beautifully situated di Holmsjön 50 km ti sentral Sundsvall

wewengkon:
imah nu perenahna di wewengkon geulis jeung leuweung ngan sabudeureun sudut. Aya kasempetan pohara alus pikeun kagiatan outdoor kayaning ngojay, Ski / lagu latihan, fishing, moro mxm.