drive Berget

Nice imah libur jeung standar alus ieu lokasina 50 m Holmsjön kalawan mandi- jeung angling. Badag kidul-nyanghareup patio. nyanghareup danau sarta leuweung, anjeun gaduh on doorstep Anjeun. surfaces pisan jukut coated badag, tegal, jati taman. anak ramah! Rowing kapal sadia nginjeum. fasilitas Barbecue nu handap di Holmsjön. Aya sinyalna alus dina jaringan GSM jeung 3G. kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun hayu maju mail na koran mangsa liburan minggu.

Wilujeng sumping di idyll panas kami! a hideaway leutik nu urang resep babagi sareng anjeun sababaraha minggu per taun. gugur,usum moro! Nyéwa kabin salila usum moro uncal atawa leuwih nu sabtu minggu mun moro hare. Sababaraha pilihan oge sadia keur ngatur moro taneuh pikeun période panjang sarta pondok.

Jumlah ranjang: 5
hirup Area: 60 m²
Jumlah kamar: 3
harga: 2000/ minggu

hubungan: Håkan Staaf 070-312 32 91, 0692-500 48