Log cabins di Loviken

loviken-1

2 st. log cabins di Holmsjön nyewa di Loviken. Nicely ayana digigireun caina, 3st resp. 4ranjang jarum. pawon, pancuran, kakus. Kapal na kanu nu sadia. Nyéwa usum panas jeung gugur.

Adress:
Loviken 135 86041 Liden

hubungan:
Stefan Maina 070-3033166

gambar:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *