Homestead kalawan lumbung

harta dijual.
Torpställe i Sjöändan.
Croft dina lokasi terasing di Holsjöändan. Wangunan jeung standar basajan. Wangunan lumbung kalawan fasilitas gudang alus, sarta kasempetan gaduh kuda. Garasi jeung neundeun wangunan. perlu renovasi.

kanyataan:
Karta Sjöändan.Harta pakansi
hirup aréa 45 m²
Ukuran pisan 4 260 m²
Jumlah kamar 1 miras

harga: 195 000 kr.

Adress:
Sodalen 114, 860 25 Kovland
peta badag sarta arah.

Inpo leuwih na poto:
Annons hos mäklare.
Iklan dina Hemnet kalayan peta, jsb.