Drakabergets SK – Motor na Snowmobile

Draka gunung urang Snowmobile Club SK – Motor na Snowmobile
Draka gunung urang Snowmobile Club nyaéta klub keur snowmobile- jeung peminat motor di Holm na Liden sakuriling.

hubungan:
Katarina Sjölund, 070-572 58 62, drakaberget@gmail.com
kontak deui pikeun ngawujud M.M.. bisa kapanggih di dieu.

inpo leuwih:
Drakaberget.se – ramatloka klub urang
Kaca Facebook Draka gunung urang jeung gambar ti kapamimpinan lumangsung jalan M.M..

Ledkarta
Ledkarta.
Luhur nyaéta clipping of trails snowmobile di Kab Holm dumasar kana klub lokal ledkarta di county teh.
Holmsjön sarta situ leutik anu tangtosna oge lajur pengiriman barang biasa, gumantung kana kaayaan nu cadar és. Nempo peta pinuh.

gagasan teh nya eta dina mangsa nu bakal datang bisa nawarkeun ledkarta digital hadé jeung lagu GPS dirékam. Dupi anjeun gaduh lagu GPS sahiji bagian mana wae? Surélék urang jeung nulungan.

beja panganyarna ti Draka gunung urang SK