Gimåfors Bygdegårdsförening

Gimåfors Bygdegårdsförening organizes acara budaya kayaning téater jeung kafé soré sarta bunderan ulikan di puseur komunitas karek direnovasi.
Enggon anu disewa keur asosiasi jeung individu.

Pikeun bisnis ogé ngawengku kamar laundry jeung washer kasar disewa pikeun harga mirah.

Enggon ogé dipigawé perawatan kaki (Carina Lindström) na urut (Chatarina Larsson) sabulan sakali.

inpo leuwih:
Margith Larsson Phone 0691-400 11 atawa gimafors.se