Asosiasi Ékonomi Serat Holm

Asosiasi Ékonomi Serat Holm..
Wilujeng sumping di pangaruh ngembangkeun padesaan jeung utamana di kampung lembur.

Holm Serat Pa Facebook
sanyawa Ékonomi serat Holm

Contact us keur patarosan
Bo eung 070-696 53 40, Stefan Edin 073-070 34 40. Surélék: holmfiber@gmail.com

.
Artiklar om Holm Fiber på Holmbygden.se

14/3 -17: waktos Tungtungna serat! – tawaran t.o.m. 31/3!
15/12 -16: kaputusan: bantuan dibales pikeun serat ka Holm!
30/1 -16: Rapat rongkah tina Holm Serat
10/5 -15: Rapat Taunan Serat Holm: Baca beja panganyarna!
28/10 -14:
Holm Serat - kamajuan Laporan!
17/1 -14: Serat Holm: pasamoan info pikeun anggota jeung museurkeun séjén
8/12 -13: Holm Serat di Sundsvall Tidning
30/11 -13: Gabung Holm pakaitna serat sarta boga kasempetan pikeun serat broadband!
19/10 -13: sanyawa Ékonomi serat Holm
14/6 -13: Ngadaptar interest Anjeun ayeuna keur serat broadband! Diajar ngeunaan kauntungan!

 

mere nyaho (pikeun anggota anyar atanapi parantosan tugas):
Eusian salaku loba informasi-gancang.
* = Sawah dibutuhkeun
nangtukeun "perumahan" lamun batur keur didaptarkeun dina harta.
Det går även att mejla ovanstående uppgifter till info@holmbygden.se.

OBS! Medlemsavg. (100:-) sarta årsavg. (100:-), total 200:- payable mun BG 500-0229.
Tulis designation harta jeung ngaran salaku suratna, ku kituna urang nyaho ngirim nu.
.

.
Émbaran Om Holm serat

Simkuring hoyong nampilkeun karya dina kamajuan pikeun mastikeun yén tanah air urang kudu aksés ka jaringan broadband pentingna pikeun tanah air urang pikeun neruskeun hirup sarta ngamekarkeun dina mangsa nu bakal datang. Cikan mun masihan kasempetan pikeun hirup di tanah air urang geulis barudak jeung incu jeung nu lianna kami.

Dina mimiti Oktober 2013 Asosiasi Ékonomi kabentuk Holm Serat nu ngalir proyék nu. karya anu fokus kana nyadiakeun desa real estate JEUNG KOPERASI sejenna di sabudeureun éta Holmsjön di beulah barat Jämtland Medelpad kaasup proyék nu. dewan diwangun ku jalma anu sakitu legana boga dasi ka sadaya desa anu udagan karya.

Urang ayeuna geus kaliwat mimiti sarta biasa lumangsung kiwari mangrupakeun Obrolan kalawan sababaraha suppliers sistem dimana urang dewan kedah mutuskeun dina anu kudu dipercayakeun pikeun ngalakonan proyék nu. proyék nu oge dina eta tina antara séjén. County Board Administratif jeung Board of Tatanén panawaran pikeun hibah pikeun ngembangkeun désa urang.

Urang nawiskeun sodara anu hirup atawa boga tipe séjén real estate atawa usaha sakitar Holmsjön pikeun ilubiung dina proyék nu. pakaitna ngawengku sakabéh pasipatan anu dikedalkeun minat maranéhanana sarta mayar fee kaanggotaan na fee taunan ka pakaitna. Fee kaanggotaan nyaeta 100:- sarta fee taunan nyaéta 100:- i.e. total 200:-. Ayeuna, urang kudu ampir 200 Pamilik harta di pakaitna kitu kahadiran anu alus sarta kami positif ngeunaan masa depan karya.

OBS! Lamun anjeun gabung pakaitna, Anjeun satuju teu milu jeung ngalengkepan proyék, tapi lamun anjeun euweuh rék ilubiung jeung hayang balik kaluar jadi regains Anjeun fee kaanggotaan tapi euweuh fee taunan keur eta teh hartosna urang nganggo dina tata jeung desain karya. Hiji-hijina hal nu risiko janten jeung 100:-.

tawaran kami téh for everyone janten kalawan. Salaku karya ngembang jadi jauh anu bisa nawiskeun solusi, sakabéh pakaitna datang babarengan lajeng ditawarkeun leyuran diusulkeun duanana dina watesan arrangements financial ngalaksanakeun ditangtoskeun tina karya. Dina kaayaan nyokot tiap anggota kaputusan on naha pikeun ilubiung jeung meunang broadband dipasang atawa turunna na hambalan tina sanyawa jeung cageur iuran na.

Ngobrol tatanggana, nu boga babaturan imah, jeung sajabana, sarta mastikeun yén dulur boga kasempetan pikeun jadi jeung.

Urang bakal terus nempatkeun kaluar informasi, diantara lain perkara, dina kaca Facebook kami sarta panglawungan lianna nu relevan. Urang rék nyebarkeun tur babagi inpo ieu. Rék meunang di kabaran ku kami, anjeun tiasa nyerat ka alamat e-mail kami holmfiber@gmail.com atanapi nelepon batur dina dewan atawa correspondents kami, wincik kontak kami baris nambahan engké.

Pikeun Holm Serat Board
ku Stefan Edin
073-070 34 40