Holm Sportklubb

HSK live! Se HSK's youtubekanal.Tempo Holm SK hirup nalika maén atanapi ningali patandingan jeung tujuan dina replay nu liwat Youtube. Då och då sänder Holmbygden.se’s sportredaktion HSK’s matcher live här på hemsidan och via Youtube. Aya nu tiasa ogé sanggeus replay kaulinan. “- Dimana bal di jero? Ieu bener bray offside?”
Holms SK urang Youtube-kanalen: holmssk.se/youtube
Ulah milih ngalanggan jero saluran!


Holms SK.sanyawa nu diwangun Holms Sportklubb 1927 sarta leuwih taun geus "fostered" jalma ngora di padesaan dina kagiatan kayaning ski, gulat, hoki jeung bal. Dinten dilakukeun barudak- tur nonoman keur barudak 5 jeung 12 sataun tur bal senior sareng tim lalaki. Holm urang Olahraga Club nawarkeun pusat olah raga rupa kalawan bar snack na avbytarbänkar timbered, dua pitches na elljusspår, sarta mibanda 200 anggota. bandung oge rente canoes na kanu trailer migawé bareng kalayan Baltik Power Konférénsi.

artikel koran ngeunaan Holms SK
unggal poe 10/5 2013:
Holms SK – Sakabéh tim football Kabupaten“.
unggal poe 13/6 2013:
Åslins kämpar för sitt Holm“.
.
wincik kontak
The Club House di Holm Vallen 0692-30189.
Pupuhu Ulla Grelson, 070-376 51 69.
website; HolmsSK.se,
Tumbu langsung; A lapisan, Liga saeutik, Dewan Direksi, lagu bercahya.
.
Holms SK - sanyawa dina ngembangkeun.
Kaca facebook Holms SK urang:

Mer om Holms SK och fotboll på Holmbygden.se
+ Holmbygden.se/meja – meja, patandingan, scorer, spelarstatististik jsb.
+
Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog sesi / Latihan kalawan mobile Anjeun!
+ Holmbygden.se/nempokeun – Hasil na tabel pikeun sakabéh runtuyan Medelpads.
+ Gratis HSK-resultat via SMS.
beja panganyarna ti Holm SK, nu katingali salawasna katuhu, cuaca salajengna. →

Tumbu
+ HolmsSK.se/g5 samping HSK di kompetisi “Guldfemman” 2013 jeung 2014.
Leuwih jéntré ngeunaan kontes di dieu, tingali ogé HSK urang sorangan Emas Kalima Page.
+ OBS! Ngarojong Holm Sportklubb nalika tipping atawa meuli tiket lotre – holmssk.se/spela
+ Kaca Holms SK urang Facebook.
+ grup Facebook pikeun sakabéh fans HSK.
+ Holms SK urang Youtube-kanal: holmssk.se/youtube
+ bal lokal di Medelpad / Div. 5-wartos
hiji halaman dipikaresep ku summaries maén bal lokal dina serial lokal.
+ Lokalfotboll på Sundsvalls Tidning.

A kalénder tim maén bal
Kajadian pangcaketna Holms SK urang Hiji-Tim.

Pinuh cocok kalénder dieu.
Prenumerera på SMS-resultat/info från Holms SK via Holmbygden.se, bebas!:
telepon Cell ngirim pesen téks. telepon Imah disambungkeun ku hiji tag sora otomatis.
Conto pesen SMS dikirim nu pairings jeung laporan cuaca lokal sateuacan cocok, Wangunan for tadi beurang jeung hasilna kalawan scorers na assists M.M..
OBS! Pastikeun anjeun tiasa nampi MMS

(“SMS” kalayan poto, klip pilem leutik jsb).
Sababaraha HSK-mailings bisa dikirim sakumaha MMS.
Pikeun patarosan ngeunaan MMS, Nelepon panyadia Anjeun :
Telia 90200, comviq 077-221 21 21, Telenor 020-22 22 22, tilu 0771- 735 300.

beja panganyarna ti Holm Sportklubb

  • 15/6: Islossning på Holmvallen Efter en kylig och snålblåst vår så blev det äntligen en rejäl islossning på Holmvallen. Årets första hemmaseger kom med 4-1 till Holm mot Ljustorp o... maca deui
  • 13/6: Sateuacan Holm-Ljustorp Ikväll är det återigen dags för match på Holmvallen. Hemmalaget tar emot ett Ljustorp som blandat och gett (mest gett) hitills under säsongen. Med en vinst och fem f&ou... maca deui
  • 28/5: laporan: Matfors IF 2 - Holms SK Mötet mot serieledarna skulle bli lite av en ödesmatch, och en svår sådan. Matfors 2 hade 17-1 i målskillnad och fullpott poängmässigt och skulle bli en svå... maca deui
  • 18/5: Holm föll mot serieledarna efter en sv... Igår var det hemmapremiär på Holmvallen mot Indal (tidigare Granlo), en favorit till seriesegern. Det blev en svängig historia där Holm länge bjöd upp till dans me... maca deui
  • 9/5: Orutinerad domare fick huvudroll i Holm ... Inför gårdagens match var förväntningarna höga. Holm ställdes mot ett tufft och spelande lag. Kvällens huvuddomare gjorde sin seniordebut och visade sig även f... maca deui