Software Game, hasil na Table

potong kompas
– program kaulinan sareng trainings
– hasilna ayeuna, tabél sarta kaulinan
– Jadwal cocok keur DM
– scorers top, Publikliga, Guldfemman M. M.
– taun saméméhna 'hasil tabel di 2000
– runtuyan taun saméméhna 'tina Investasi dina 2000


A-LAGSKALENDERN – Hiji patandingan tim- sarta Latihan
Teu sarua jeung kalender Kabupaten Holm urang. link langsung dieu: holmssk.se/kalender.
pisa ngan poé cocok format Calendar Google dieu.

A-lagskalendern i programformat (incl. trainings)
Séred jari Anjeun dina kotak atawa dina palang ngagugulung terus pencét / klik éntri héjo kanggo inpo.

format kalénder -Team bulan (incl. trainings)
Klik dina entri almenak kanggo inpo.
Ngagulung ka hareup / mundur jeung tombol biru handap.

Kalender dina format sejen tina singkronisasi on mobile / plat / komputer:
Lamun anjeun nyingkronkeun telepon anjeun, anjeun otomatis cocok kahiji-tim- tur diropéa jadwal latihan di mobile Anjeun.
OBS! Klik di dieu pikeun asupkeun pertandingan- jeung jadwal latihan di almenak.

  • Upami Anjeun gaduh hiji telepon Android atawa akun Gmail / Google? Dina hal ieu, Anjeun ogé miboga aksés ka Google Calendar, anu bisa ditempo duanana on PC Anjeun sareng almenak handphone anjeun. Klik Klik tombol di handap dina kalénder luhur pikeun nambahkeun Google Calendar pribadi Anjeun. dina Kalénder luhur tur turutan parentah. Lajeng buka kana pangaturan akun anjeun dina telepon anjeun sarta pastikeun akun Google disingkronkeun kalénder maranéhanana jeung ponsel. Lajeng buka kana aplikasi almenak telepon Anjeun sareng parios ka némbongkeun kalénder mimitina-tim.
  • Dupi anjeun iPhone? Gå till holmbygden.se/hsklalender (= Langsung hit) dina browser mobile anjeun sarta nyalin alamat di handap (tahan jari anjeun dina):
    HTTPS://www.google.com/calendar/ical/17ver3oa5j28lfhqt8tq6lq6e8@group.calendar.google.com/public/basic.ics

    Lajeng tutup browser nu lajeng buka kana telepon anjeun “setélan“, “E-pos. kontak, almenak“, “tambahkeun Akun“, “nu lain“, “Tambahkeun Calendar Kadaftar“, témpél alamat ti luhur (tahan jari anjeun dina pikeun bari mun perlu nepi “témpél”).

ménu bisa jadi kasampak béda gumantung modél telepon.

Anjeun oge bisa Lebetkeun kalénder dina ramatloka anjeun sorangan atawa blog verktyget här.


Hasil ayeuna, Tables AND cocog upcoming

Divisi Hasil panganyarna 5 2017Baca laporan cocok sahiji cara ngagawe di holmssk.se/alaget jeung Div 5 Medelpad on Lokalfotbollen.nu.

Divisi patandingan upcoming 5 2017

Divisi méja 5 2017

jadwal Holms SK 2017
Klik dina cocok pikeun info game lengkep.


Scorer sarta panongton Liga M.M..

Software Game, scorer, publikliga 2017
scorers top 2016: Holms SK, kabéh tim 2016: pamerean 5
Publikliga: pamerean 5 2016.

Baca leuwih
A-sisi atawa Holm urang Olahraga Club situs.
.


Saméméhna Tables sataun jeung hasil dina mangsa 2000

2016 pamerean 5
scorers top 2016: Holms SK, kabéh tim: pamerean 5
Publikliga: pamerean 5 2016.

2015 pamerean 5
scorers top: Holms SK, kabéh tim: pamerean 5.
Publikliga: pamerean 5 2015.

2014 pamerean 5
scorers top: Holms SK (incl. konéng / Kartu beureum), kabéh tim: pamerean 5.
Guldfemman 2014: HSK urang Guldfemmansida, 2014:Läs hur det gick för spelarna på Guldfemman 2014.

2014 Distriktsmästerskap
1/16-final 2014-06-18 Torp Hammar IF – Holms SK 4-1

2013 pamerean 5 Base / Spring (5:a) (April Agustus)
lag 1-8 mumpuni pikeun Div. 5 Gugur jeung Hukum 9-16 mun Div 6 labuh.

2013 pamerean 5 labuh (5:a)

2013 Distriktsmästerskap (dibagikeun 9:a)

1/32-final 2013-05-22 19:00 Holms SK – Kovlands IF 6-4 (sanggeus hukuman)
1/16-final 2013-06-12 19:00 Holms SK – Lucksta IF 3-0
1/8-final 2013-07-24 19:00 Holms SK – Ange IF 0-4 (0-0 ka 60 abdi, HSK vonis.)
Distriktsmästerskapets samtliga matcher 2013.

2013 cangkir
Piala Berners, Piala panas

.

2012 pamerean 5 (5:a)


sumber: SvFF och resultat från Holmbygden.se’s milis massa SMS 2012.

Publikliga 2012

.

2011 pamerean 5 (5:a)

Publikliga 2011
sumber: SvFF.

.

2010 pamerean 5 (6:a)

Publikliga 2010
sumber: SvFF.

2010 pamerean 6 (12:a)

.

2009 pamerean 5 (8:a)

2009 pamerean 7 (3:a) “B-tim”

.

2008 pamerean 5 (6:a)

.

2007 pamerean 4 (12:a)

.

2006 pamerean 5 (3:a)

2006 pamerean 5 Reserv. (5:a)

.

2005 pamerean 5 (4:a)

.

2004 pamerean 5 (3:a)

.

2003 pamerean 4 (10:a)

.

2002 pamerean 4 (7:a)

.

2001 pamerean 4 (4:a)

.


Saméméhna Investasi sataun runtuyan mangsa 2000

singgetan (kalawan tumbu SvFF) hasil saméméhna keur Holms Sportklubb
2012 Div 5 (5:a): Tabell och resultat, Publikliga, Holms skytteliga
2011 Div 5 (5:a): Tabell och resultat, Publikliga, Holms skytteliga
2010 Div 5 (6:a): Tabell och resultat, Publikliga, Holms skytteliga
2010 Div 6 (12:a): Tabell och resultat, Publikliga, Holms skytteliga*
2009 Div 5 (8:a): Tabell och resultat,
2009 Div 7 (3:a): Tabell och resultat, DM, Pojkar Div. 2, Div. 9 (“Visa tävlingar”)
2008 Div 5 (6:a): Tabell och resultat, Holms skytteliga*, Pojkar P14
2007 Div 4 (12:a): Tabell och resultat, Holms skytteliga*
2006 Div 5 (3:a): Tabell och resultat,
2006 Div 5 Reserv. (5:a): Tabell och resultat, Pojkar 10, Pojkar 12 (“Visa tävlingar”)
2005 Div 5 (4:a): Tabell och resultat,
2004 Div 5 (3:a): Tabell och resultat,
2003 Div 4 (10:a): Tabell och resultat,
2002 Div 4 (7:a): Tabell och resultat, Holms skytteliga*
2001 Div 4 (4:a): Tabell och resultat, Holms skytteliga*
* tabél scorer lepat (mismatched kalayan total jumlah gol ngoleksi).

sumber: Holm Hasil decenniumet panungtungan on SvFF hemsida.

Dupi anjeun gaduh gambaran alus hasil taun saméméhna urang, mangga kirimkeun deui urang.