pro Holm

Holms pro 60 ulang 12 Aug 2005 on Österström.

pro (organisasi National Pensioners ') nyaeta hiji organisasi pikeun manula tur mangrupakeun nétral jeung hormat kana kawijakan, organisasi kaagamaan jeung temperance. Saha jeung nanaon nu pangsiun téh wilujeng sumping salaku anggota.

Pro Holm diwangun dina 9 sept. 1945 mana nu fee taunan ditangtukeun pikeun 1 makuta pikeun lalaki sarta 50 cent pikeun awéwé. Dinten teh fee taunan 220 SEK. Dewan diwangun ku sawelas urang.

hubungan:
Presiden Staffan Andersson 070-302 37 43