Vike nonprofit Minat Grup

Vike nonprofit Minat Grup rente kaluar sakola heubeul Vike mun individu jeung organisasi pikeun celebrations na gatherings sakabeh rupa. Di dieu, antara lain perkara anu diayakeun bingo, luftgevärsskytte, ping-Pong, 40-anniversaries, pihak milénium jeung panghargaan dina kompetisi ski.
Wartosan sewa sakola: Holger Sahlin 0692- 500 38

Di sakola aya ogé oven bakery mana anjeun bisa Panggang roti.
Wartosan nyewa bakehouse: Siri Pettersson 0692-500 36

pakaitna oge jawab a elljusspår. lagu dimimitian tur rengse dina sakola tur mangrupa 2,5 kilometer. Baca leuwih seueur tentang lagu jogging di dieu.