pausahaan

Di dieu Anjeun baris manggihan padagang di Holm. Pikeun ngarojong usaha lokal kauntungan sok padesaan hirup!

Hayang ditempo ku anjeun bisnis? Contact us!
Naha anjeun nyaho yén pausahaan di Holm
10% dunungan handap?

Max Lukisan (Sponsor av Holmbygden.se!)
pangalaman éksténsif dina lukisan jeung wallpapering. Duanana internal tur externally.
hubungan: Max Wikholm 070-669 44 52, max@maxmaleri.se
website: MaxMåleri.se

.

EkoSkin
EkoSkindiplomastherapist perawatan kulit Ad organik anu nyadiakeun raray- jeung perlakuan awak, na jualan di 100% produk perawatan kulit organik. perawatan kulit organik tanpa kompromi. gizi ekslusif jeung alam pikeun kulit anjeun.
hubungan: Martha Widèn 073-650 52 78, info@ekoskin.se
website: www.ekoskin.se

.

diasupkeun Trading
Company outdoor anu arranges fishing, moro, mawa- jeung pangalaman alam séjén.
hubungan: Roland Hultman – 070-222 19 79, r.h@entretrading.com
website: entretrading.se


Taksi abdi Holm AB
hubungan: Hans Wiklund – 070-273 84 00

 


Urban Andersson Angkot

hubungan: urban Andersson – 070-678 99 86

Örjans Taksi Vike
hubungan: Örjan Elfström – 070-675 72 22

Lindahl lanté & kotak AB
Jalan jeung sakabeh tipe rengse pikeun floors, ti Kotak pikeun vinyl flooring.
hubungan: Roger Lindahl 070-602 01 55,
post@lindahlsgolv.se
website: lindahlsgolv.com

 

K. Konstruksi Lind
nedunan renovations, rebuilding superstructure jeung – duanana jobs gedé jeung leutik.
hubungan: Krister Lind 073-035 87 23, k.lindbygg@live.se
website: klindbygg.se

 

Thomas Sjölund Bygg & Finsnickeri AB
kaahlian lega di konstruksi na pagawean kayon.
hubungan: Thomas Sjölund – 070-572 58 64, info@sjolundbyggofinsnickeri.se
website: sjolundbyggofinsnickeri.se

 

Norling Tandaan & kayu
angkutan gravel Utför, industri darat jeung konstruksi, leunjeur, drainages, VA sarta angkutan mesin. Urang nyadiakeun lolobana lantai. Ngan ngahubungan kami sarta kami bakal ngajawab masalah keur anjeun.
hubungan: Kent Norling 070-342 77 15,
kent-norling@hotmail.com
.



C Lindahl Åkeri Holm AB

hubungan: Christer Lindahl – 070-326 76 76

 

Benny Hultmans Angkutan AB
hubungan: Benny Hultman – 070-266 82 02

 



Ola Vesterlunds Åkeri AB

hubungan: Ola Vesterlund – 070-336 39 94

 

 

Österström Konférénsi & Kursgård
Di dieu Anjeun baris manggihan akomodasi, restoran, kagiatan, hiburan M.M..
hubungan: Tommie Vesterlund – 0692-301 00, tommie@trapatronen.se
website: osterstrom-konferens.se

Träpatronen Angkutan & piknik
angkutan panumpang keur individu, pausahaan, sanyawa na organisasi. Beus ti sagala rupa ukuran, kabéh alcolock. drivers profésional ngalaman dina leungeun aman.
hubungan: Tommie Vesterlund – 0692-301 00
website: osterstrom-konferens.se/pt.html

 

Sandnäsbaden kémping & restoran
Kémping beautifully situated di basisir Danau Holm strip. awon, porsi, minigolf, kapal, jet, bak, fiske m.m.
hubungan: Diane Andersson 076-826 89 14, info@sandnasbadenscamping.se
website: sandnasbadenscamping.se

Sunnansjö
Sewa log kabin, spa sareng sauna na whirlpool, kapal, kayak sarta susunan kagiatan, usum tiris jeung usum panas.
hubungan: ngahutang Eliasson – 070-640 32 84, sunnansjo_holm@hotmail.com
website: sunnansjo.net (jeung holmbygden.se/boende/)

.
kalér Swédia & Co – kajadian & pangalaman
Organizes acara jeung pangalaman keur grup jeung pausahaan. Nyéwa kaluar parabot acara.
hubungan: Patrik Lindmark 070-646 69 00, info@norrlandco.se
website: www.norrlandco.se

 

Pausahaan MORE patali désa

SCA Skog AB
leuweung Medelpad
website: sca.com/skog
hubungan: Börje Albertsson (Liden) 070-347 66 07 alt. 0692-220 01

 

Callan Kai AB – sawmill.
website: callanstra.se
hubungan: vxl 0691-66 20 00 alt.
Departemen kehutanan 0691-66 20 20