Turism / Fritid

Di dieu Anjeun baris manggihan tips pikeun kagiatan rekreasi sarta tujuan wisata di Kab Holm.

bal
Mondays di Holm Vallen. Arr. pro Holm, Olle Frisk 073-048 45 11.

Umum walks pikeun sakabéh umur (kuno – tujuanana abu)
(Kiwari can aya aktivitas) Kempelan ku Holm embankment. Bawa piknik sorangan lamun hayang.
organizer pro Holm.

bal
– Fotbollslek / Pelatihan di Holm Vallen (usum tiris / musim semi di Liden) keur barudak dilahirkeun 2008 tur heubeul.
..Tempo ramatloka tim inexperienced urang sorangan ku jadwal latihan, jsb: laget.se/knattar.
Seniorfotboll. Hiji tim muterkeun hemmamacther na di Holm Vallen i Anundgård jeung latihan ngeunaan 2 ggr./vecka ganti dina Sundsvall (wintertime) sarta Holm (usum panas).
organizer Holm Sportklubb, baca leuwih dieu.
.ulikan Association..
Bengkel jeung kagiatan dina Gimåfors (diropéa 150212)
– Vävcirkel, Mondays 18:00. info: Margit 0691 - 400 11.
– Dahareun jeung pungkur, Tuesdays 11:00. info: Gunvor 0691-204 45.
– keramik, tis 18:30 sarta Wed 11:00. info: Sonja 0692-510 51.
– iteuk- sarta bunderan pagawean kayon, Tuesdays 18:00 info: Margit 0691-400 11.
– Ténis / wellness, Tuesdays 18:00. abdinfo: Ingemar 070-335 50 99.
The kali teu di acara naon jadi dikelompokeun dina dinten anu sami na waktos dina Gimåfors.
bunderan ulikan i Anundgård (pinuh dipesen usum -15, ngadaptar minat pikeun mungkin. langkung kasempetan)
– Kabugaran sarta kaséhatan pikeun awéwé, panonpoe 18:00. info: HSK, Gunilla jeung Maria 070-669 78 34.
Kali na poé bisa dirobah. Nelepon atanapi ngahubungan pikeun info leuwih lengkep.

fishing – Dina wewengkon konservasi fishery Holm urang nawarkeun rupa-rupa kasempetan pikeun fishing. Ti Pike ka angling pikeun lauk kaulinan di ekslusif “nempatkeun sarta nyandak”-cai.

kapal, bat jeung Cai – Di wewengkon cai nu kasempetan loba pisan keur rekreasi pikeun maranéhanana anu mikaresep hirup di laut. Dina sabagian Holmsjön aya kasempetan alus keur ngojay di sababaraha tempat kalawan pantai keusik. Aya ogé peta danau urang béda kusabab alus teuing.

Kanotuthyrning – Nyéwa canoes na trailer na nyandak hiji numpak leisurely on cai urang geulis.

Jaktskyttebana – Tetep shooting guna ngudag riffle Buru Holm di Vike.

ketak- sarta ski- – Latihan di Holm Wallen na Vike elljusspår, usum panas jeung usum tiis.

Allbergsbacken – Holms elbelysta pulk- sarta toboggan. Buka unggal poé dina saminggu!

Vettenbacken – Lamping kulawarga lokal pikeun alpine kabetot dua lifts na lamping gede. A Kinder sarta piste bolder saeutik.

Snowmobile na motorDraka gunung urang Snowmobile Club maintains trails snowmobile hébat sabudeureun sabudeureun dinya Kabupaten Holm. Sareng maranehna, anjeun tiasa babagi snowmobile Anjeun- tur dipikaresep MC na meunang informasi ngeunaan ngawujud, sarta beuki.

Diversion of Österström – Leumpang di lingkungan endah pinuh ku kenangan vivid tina era sawmill heubeul. Österströms estate ogé nawarkeun kagiatan kayaning umur, gudningar na sauna horny.

Aktif Teter on Sandsnäsets kémping – Dina Sandnäset pantai keusik lila nawarkeun teu ukur ngojay na kémping, tapi ogé sababaraha éter aktif béda. Naha henteu coba jet di gelombang Holm Laut!?

TIVSJÖ embe
Candak lalampahan ka TIVSJÖ embe jeung nonton ucing jeung anak ucing, anak sapi, getter, babi, meunang, sato jangjangan, kelenci, kuda, turkeys, ducks na minipig a. Di dieu summercafé, paméran seni tur kasempetan mésér kéju embe atawa gettvålar. Pikeun dosis badag tina kahirupan nagara, anjeun tiasa nyéwa spasi kalayan catering / dewan lengkep sareng sauna, kapal na kanu thereto.

atraksi nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina holmshembygdsforening.se
Dina masarakat sajarah nu langkung wisata digambarkeun. Diantara boathouses séjén nyupprustade Storsten. A barung gunung nu kungsi genep pondok tur barns bobogohan ti 1800s mimiti. Aya kamungkinan keur nyéwa duanana pondok, Eldhus na rakit.

Mangga ngirim saran tur numbu rék di dieu.