Kagiatan dina Sandnäset

(Matuh ka émbaran luntur. Ningali iklan keur diobral, 2017.)

Pikeun Keusik Näsets kémping tiasa sagampil ogé nganggo atanapi tanpa kapilah. Di dieu anjeun bisa ngarasakeun hidangan anu di réstoran éta (hak pinuh) kalawan tatangga nyanghareup caina sarta foreshore fancy.

Ogé nyadiakeun angka kagiatan:

  • ibadah ngojay na sun – A pantai keusik panjang jeung rupa ku cai ramah-anak deet ku docks sarta tempat kaulinan di pantai.
  • Minigolf – A Tangtu miniatur golf salapan-liang anu nangtang sobat-Na dina.
  • bak panas – Upami anjeun hoyong nyandak hiji lyxdopp panas nyaéta bak panas pikeun nyewa.
  • Jet skis sarta kapal – Sadia pikeun nyewa on tempat upami anjeun hoyong tangtangan gelombang.
  • wewengkon Barbecue hut na barbecue – Pikeun maranéhanana anu rék grill, aya duanana mangrupa hut grill na grilling rupa hipu.

Upami Anjeun gaduh patarosan na hoyong terang langkung, ngahubungan Sandnäsbadens campground handap:
(link langsung kana kagiatan Keusik Näsets dieu.)

sandnasbadens camping FöretagSandnäsbaden kémping & restoran Kémping beautifully situated di basisir Danau Holm strip. awon, porsi, minigolf, kapal, jet, bak, fiske m.m.
hubungan: Diane 076 - 826 89 14, info@sandnasbadenscamping.se
website: sandnasbadenscamping.se

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *