Allbergsbacken

Allbergsbacken nyaeta pulk Holm urang- sarta toboggan amprok No. 1 ku pantai nyanghareup Holmsjön. Pikeun meunang ka pasir di suku, kalayan kandaraan atawa Scooter. Aya kalana shoveled ogé taman mobil di läggdan ngan luhureun pasir.

Kedah urang buka magrib, aya lighted cahaya sacara manual dina situs. cahaya asalna kalayan bantuan ti Lampu (hejo), linggih dina lampstolpen up jalan. Lampu balik kaluar otomatis kalawan otomatis mangrupa.

Allbergsbacken 2012

T.v.: Pictures of pasir, libur olahraga 2012.
T.h.: Tombol ngahurungkeun lampu.
.
Hill ieu lokasina underneath Jalan 320 di simpang arah Garéja Holm urang mun anjeun datangna ti wetan - ti kota. Dina peta di handap pikeun ngazum gede tur tingal langkung akurat.

Deui luang