kapal, ngojay na cai olahraga


Dina sababaraha tempat di sabudeureun éta Holmsjön sababaraha pantai keusik rupa pikeun sommarbad pikaresepeun. Paling dilongok téh Västbyn na Sandnäset.

Di Sandnäset eta oge mungkin keur nyéwa jet skis, sarta rupa-rupa kagiatan sejenna.
Baca leuwih dieu.


Pikeun maranéhanana anu resep boating mangrupa danau panggedena Holmsjön aréa urang, ngeunaan tilu Mil panjang tur 39 km² i aréa. danau ieu ogé cocog pikeun robah warna ka warna lega di ski cai atawa wakeboarding. Loba warga jeung usum panas Pondok sémah milih ngajalankeun parahu maranéhanana panas kieu.
.

cai Kabupaten Holm urang Tempo peta lauk jeung maca leuwih lengkep tentang Holms fishing di dieu.
.
.

.
Canoeing dina Holm..
ngawelah Canadians
Dina wanda pikeun numpak leisurely di kanu hiji (Canadian) sagala watercourses. Lajeng aya canoes ka nyéwa di Österström. Témbongkeun pratés jeung informasi kontak.
.

.

Tingkat cai ayeuna di Holmsjön na Leringen
Holmsjön kalayan tatanggana danau Leringen mangrupakeun hiji waduk cai badag pikeun industri kakuatan tur diatur ku tutuwuhan kakuatan Leringsforsens (sketsa tina aliran cai di .pdf dieu).
Summertime nyaeta tingkat cai Holm Laut ngeunaan 201 méter dpl sarta lowered usum turun ka tentang 197 m.ö.h.
Tempo tingkat cai dinten ieu di dieu.
sumber: pausahaan kontrol cai.

Anjeun oge bisa maca tingkat cai saméméhna (fr. éta. m Juli 1999). Nyalin lamun alamat di handap, lajeng lebetkeun bar Alamat sarta ngarobah alamat ka tanggal dipikahoyong. asup.
http://login.vattenreglering.se/vattenstand_pub.asp?waktos =2012-01-26#Ljungan

peta laut kalawan dadasar Holm Lake
Saperti dina sagala situ nu mana wae grounds nu bisa jadi mangpaat uninga kaluar dina gelombang atanapi dina és nu. Handap bisa ningali peta ngeunaan Holmsjön sarta pondasi na, tur ngundeur peta lagu ngagunakeun dina GPS Anjeun, navigationsutrustning smartphone eller.
(Naha anjeun teu ningali peta di handap, Anjeun mungkin kudu katuhu klik dina konéng strip luhur / handap panyungsi anjeun sarta pilih “Tembongkeun diblokir eusi” atawa “ngidinkeun”.)

mangrupa bagan laut dina salayar atawa buka peta di Google Maps (sababaraha kaca).

Grafik ngeunaan mobile kalawan posisi Anjeun
Tuturkeun lokasi GPS Anjeun tur tingal digambarkeun sabab telepon maké Google Maps.
……………. holmbygden.se/grund
1. Hurungkeun GPS:en i smartphone din-mobil (iphone / Android).
2. Lebetkeun alamat di luhur dina browser mobile Anjeun.
3. Lamun datang ka kotak a “Peta lengkep maké”, Dina hal ieu, “Maps”.
Ayeuna anjeun bisa nempo Holm Lake dadasar, shoreline na posisi Anjeun di ponsel
.

Ngundeur file lagu dina sagala rupa format keur GPS:mangrupa. tinggi Klik, “Simpen Target Salaku…”.
GPS Exchange – Holmsjons_grund_(120912).gpx (0,7MB)
MapSource – Holmsjons_grund_(120912).gdb (0,1 MB)
Google Earth – Holmsjons_grund_(120912).kml (0,2MB)
Google Earth – Holmsjons_grund_(via_internet).kml (0,1MB) Maca peta online.

Langkung lengkep ihwal peta, sarta peta lagu
Holm Lake dadasar mangrupakeun lagu GPS (s.k. “jalan satapak”) yén characterize grounds béda danau sarta shoreline. Lagu tiasa ngagabungkeun jeung GPS atanapi smartphone telepon dipaké summertime ulah kusabab kapal jeung di usum tiis ulah batuan atanapi és ipis. Nyingkahan garis na wisata nu bakal aman! Ogé bisa dipaké bari fishing lamun hayang manggihan deui hiji yayasan di danau.

Holmsjön geus diatur tur turun nyatu cai dina mangsa. Kart lagu geus dilakukeun ku snowmobile sapanjang lautan urang shorelines usum. dina waktu (Mars 2008) danau ieu lowered ngeunaan 4 m dibandingkeun usum panas cai. Nagara ieu miboga margin alus lamun nganapigasi dina lagu ulah lantaran. Sababaraha yayasan unggulan can tangtu jadi on pinuh cukup jero acan maot nalika danau anu terangan pinuh.

hiji lagu keur dijieun ku Patrik Wikholm. ngolah lagu Digital sarta publikasi Niklas Wikholm. Matuh ka kasalahan.

Deui ka Pariwisata / luang