fishing / Holms fiskevårdsområde

peta badag didieu.

konservasi fishery Holm urang téh 45 km kalér-kuloneun Sundsvall. Kabupaten Holm téh euyeub di situ na aliran ku fishing variatif dina waktu usum panas jeung usum tiris. Di dieu trout, char, sik, katumbiri, bass, Pike. T.o.m. utrikes fiskeresor arrangeras.

“Holm Laut conjure jero trout tinggi”
Ngalenyepan fishing di Holm didieu di Sundsvall Tidning, hiji artikel éksténsif jeung loba gambar.
.

lisensi fishing
Pikeun sakabéh lisénsi fishing anu diperlukeun. The grounds fishing di Holm dikelola ku Holms fiskevårdsområde, da eta situ diséwakeun Beusi Kuda (mangrupa hasttjarn.se) sarta Lövåstjärn (mangrupa diasupkeun Trading).
• .In Greater Järptjärn tiasa lauk char Arktik ekslusif jeung trout. För fiske i Stor-Järptjärn säljes endast dygnskort och särskilda regler gäller. Baca leuwih Holms fvo sahandapeun “Badag-Järtjärnen”.
• Kanggo Little-Järptjärn nerapkeun ngerjakeun husus. Baca leuwih Holms fvo sahandapeun “Perusahaan Agronomi / arrangements swasta”.

daptar harga (tanggal 20180727)
.
Jenis kartu Periode Harga
Fiskekort årskort 200 kr
Fiskekort veckokort 120 kr
Fiskekort dygnskort 60 kr
Fiskekort i Stor-Järptjärn dygnskort 120 kr
Trolling 4 beten dygnskort 100 kr
Trolling 10 beten dygnskort 250 kr
Trolling 10 dua 3 poé 500 kr

Trolling 4 beten årskort 500 kr
Trolling 10 beten årskort 1500 kr

lisensi fishing nu dibeuli ngaliwatan;
Swish ka 123 442 59 14. Tulis dina dasar tabel di luhur; “Jenis kartu, tidsperiod (och gärna och ditt bilregnr)”. T.ex. “Fishing idin di Greater Järptjärn, dygnskort, ABC123“,
online via mangga buka visitsundsvall.se,
Sandnäsets kémping 076-826 89 14,
• atanapi tina handap dewan i Holm;
condong 129 – Roland Hultman (070-222 19 79)
Österström 120 – Jan Strömberg (070-209 47 41)
Anundgård 122 – Max Wikholm (070-669 44 52)
Loviken 135– Stefan Maina (070-303 31 66).
Kartu Grup ka sanyawa dina kompetisi jig na arrangements sarupa. harga udagan 10 SEK / pamilon na dinten. kartu ieu téh ukur dijual ku direksi.

Aturan fishing
Pikeun fishing, bisa jadi béda kana aturan béda gumantung kana anu lauk Anjeun lauk, dimana anjeun lauk, kalawan nu alat jeung lamun henteu propinsi atawa. Shareholders fishing kalawan crayfish dilarang, tapi éksplorasi diatur dijieun pikeun evaluasi stok (di suku; Keith Sahlin 070-374 10 35). peraturan fishing bisa kapanggih dina ramatloka Holms FVO urang.

Ngembangkeun wisata fishing
Pikeun ngembangkeun wisata fishing di Kab Holm ngoperasikeun kalawan Konservasi Fishery Holm babarengan Hushållningssällskapetäs a s.c.. “Leaderprojekt”. Baca leuwih dieu (pdf).

Akomodasi salila perjalanan
Pilari ka beachside akomodasi sadia Sandnäsbadens kémping. Anjeun oge bakal manggihan pilihan séjén rentals libur na akomodasi.
.

Fishing ku kanu di Holm..
fishing kanu
Lamun hayang ngagabungkeun fishing sareng numpak denok di canoes anu canoes ka nyéwa Holms Sportklubb.
Baca beuki ningali harga.

.

Tempo peta dasar Holm Lake.peta laut kalawan dadasar Holm Lake
Ulah kanyahoan ku sabab éta Holmsjön atawa meunang pitulung pikeun meunang liwat kabut nu boga #ShepherdsHut dijieun peta dumasar-GPS. Anjeun saukur tiasa ningali alesan, shoreline na dimana anjeun ngagunakeun smartphone Anjeun (t.ex. Iphone / Android).
Tempo peta laut dieu.
.

Tempo cai dinten ieu.Tingkat cai ayeuna di Holmsjön
Holmsjön mangrupakeun waduk cai diatur. Tingkat béda 4 m antara usum panas jeung usum tiis. Anjeun bisa maca leuwih lengkep tur tingal tingkat cai dinten ieu ayeuna di danau.

.
Constructions di lokasi beachfront.
lokasi Beachfront – hiji amandemen yén
facilitates gedong sabudeureun Holmsjön

Holms FVO geus awak Permusyawaratan sarta diwaler positif munisipalitas pikeun pangwangunan wewengkon sapanjang Holmsjön, langkung utamana inclination-Västbyn na Gimåfors. rencana masih dina kamajuan jeung henteu acan.
Baca leuwih, tingali aréa Holm peta dieu.

info nu langkung lengkep ihwal lokasi beachfront kalayan peta aréa jeung déskripsi tina Holm.
A robah dina hukum dina panangtayungan lokasi waterfront éta 2010 mun merangsang ngembangkeun lokal. Anjeun meunang dinten handapeun aturan konstruksi teu ngawangun ngadeukeutan Holmsjön ti 100m, lajeng ngajadikeun bebas nu ditéang. Pikeun betah nygbyggnationer sarta ngaronjatkeun daya tarik ngawangun sabudeureun kabupaten Holm proposes hiji rujukan ti kotamadya (Planning Kota tur Departemen Planning strategis) yen di hareup kudu diwenangkeun ngawangun ngadeukeutan ka cai antara inclination na Västbyn. Holms FVO geus direspon positif pikeun rundingan ieu kapercayaan anu eta bakal nguntungkeun distrik Holm. Leuwih jéntré ngeunaan "Ngembangkeun rural di pantai posisi deukeut" ramatloka kota.

.

Déskripsi lapangan pikeun Holm Gimåfors ti kota proposal tata.
Strandnara-hukum-holmsjon

Strandnara-hukum-gimafosrs



hubungan
ketua. Holms FVO Max Wikholm 070-669 44 52.

website
Holms fiskevårdsområde – Inpo fishing tuntas Holms FVO (Buku fishing Sundsvall).

bisa

inpo leuwih:

  • a cozy “nempatkeun sarta nyandak”-fishing pikeun lauk kaulinan ditawarkeun keur gruppbokninger di pikeun Järptjärn (diversion tina Österström). Danau Sewa tina diasupkeun Trading.
  • The anesthetics lokal friluftsföretaget diasupkeun Trading nawarkeun rupa-rupa kagiatan fishing di usum panas jeung usum tiis. Anjeun oge bisa leuwih jéntré ngeunaan rupa cai fishing di Holm.
  • fishing Bjärtsjöarna (antara Holm na Liden) – bjartsjoarna.se
  • Fishing Lövåstjärn di Holmsjö butt – diasupkeun Trading.
  • fishing Hästjärn (Loviken) – hasttjarn.se
  • Ti Polandia diayakeun perjalanan fishing ekslusif mun Holm tina Eventur Agronomi & iinditan. Baca samping maranéhanana Holm fishing kalawan Ieu gambar pisan nice (“googleöversatt” mun Swedia). Orginalsida Pa Polandia di dieu.

deui ka Turism / Fritid atawa sanyawa