fishing / Holms fiskevårdsområde

peta badag didieu.

konservasi fishery Holm urang téh 45 km kalér-kuloneun Sundsvall. Kabupaten Holm téh euyeub di situ na aliran ku fishing variatif dina waktu usum panas jeung usum tiris. Di dieu trout, char, sik, katumbiri, bass, Pike. T.o.m. perjalanan asing dikelompokeun dieu rutin.

“Holm Laut conjure jero trout tinggi”
Ngalenyepan fishing di Holm didieu di Sundsvall Tidning, hiji artikel éksténsif jeung loba gambar.
.

Fiskekort
För allt fiske krävs fiskekort. Fiskevattnen i Holm sköts av Holms fiskevårdsområde, bortsett från de utarrenderade sjöarna Hästjärn (mangrupa hasttjarn.se) och Lövåstjärn (mangrupa diasupkeun Trading).
•.I Stor-Järptjärn kan du fiska exklusiv fjällröding och öring. För fiske i Stor-Järptjärn säljes endast dagkort och särskilda regler gäller. Baca leuwih Holms fvo underStor-Järtjärnen.
• För Lill-Järptjärn gäller särskild upplåtelse. Baca leuwih Holms fvo underFöretagsfiske/privata arrangemang.

PRISLISTA (uppdaterad 170903)
.
Typ av kort Tidsperiod Pris
Fiskekort årskort 200 kr
Fiskekort veckokort 100 kr
Fiskekort dagkort 40 kr
Fiskekort i Stor-Järptjärn dagkort 100 kr
Trolling 4 beten dagkort 100 kr
Trolling 10 beten dagkort 250 kr
Trolling 10 beten 3 dagar 500 kr
Trolling 4 beten årskort 500 kr
Trolling 10 beten årskort 1500 kr

Fiskekorten köps via;
Swish ka 123 442 59 14. Skriv utifrån tabellen ovan; “Typ av kort, tidsperiod och ditt bilregnr”. T.ex. “Fiskekort i Stor-Järptjärn, dagkort, ABC123“,
online via visit visitsundsvall.se,
Sandnäsets Camping 076-826 89 14,
• eller hos nedanstående styrelseledamöter i Holm;
condong 129 – Roland Hultman (070-222 19 79)
Österström 120 – Jan Strömberg (070-209 47 41)
Anundgård 122 – Max Wikholm (070-669 44 52)
Loviken 135– Stefan Maina (070-303 31 66).
Gruppkort till föreningar vid pimpeltävlingar och liknande arrangemang. Riktpris 10 kr/deltagare och dag. Dessa kort försäljes endast genom styrelsen.

Fiskeregler
För fisket kan det skilja sig olika regler beroende på vilken fisk du fiskar, vart du fiskar, med vilket redskap och om du är ortsbo eller inte. Eget fiske med kräftor är förbjudet, men organiserat provfiske görs för utvärdering av beståndet (vid intresse; Keith Sahlin 070-374 10 35). Fiskereglerna hittar du på Holms fvo’s hemsida.

Ngembangkeun wisata fishing
Pikeun ngembangkeun wisata fishing di Kab Holm ngoperasikeun kalawan Konservasi Fishery Holm babarengan Hushållningssällskapetäs a s.c.. “Leaderprojekt”. Baca leuwih dieu (pdf).

Boende under fiskeresan
Söker man strandnära boendealternativ finns Sandnäsbadens kémping. Här hittar du även andra alternativ för stuguthyrning och boende.
.

Fishing ku kanu di Holm..
fishing kanu
Lamun hayang ngagabungkeun fishing sareng numpak denok di canoes anu canoes ka nyéwa Holms Sportklubb.
Baca beuki ningali harga.

.

Tempo peta dasar Holm Lake.peta laut kalawan dadasar Holm Lake
Ulah kanyahoan ku sabab éta Holmsjön atawa meunang pitulung pikeun meunang liwat kabut nu boga #ShepherdsHut dijieun peta dumasar-GPS. Anjeun saukur tiasa ningali alesan, shoreline na dimana anjeun ngagunakeun smartphone Anjeun (t.ex. Iphone / Android).
Tempo peta laut dieu.
.

Tempo cai dinten ieu.Tingkat cai ayeuna di Holmsjön
Holmsjön mangrupakeun waduk cai diatur. Tingkat béda 4 m antara usum panas jeung usum tiis. Anjeun bisa maca leuwih lengkep tur tingal tingkat cai dinten ieu ayeuna di danau.

.
Constructions di lokasi beachfront.
lokasi Beachfront – hiji amandemen yén
facilitates gedong sabudeureun Holmsjön

Holms FVO geus awak Permusyawaratan sarta diwaler positif munisipalitas pikeun pangwangunan wewengkon sapanjang Holmsjön, langkung utamana inclination-Västbyn na Gimåfors. rencana masih dina kamajuan jeung henteu acan.
Baca leuwih, tingali aréa Holm peta dieu.

info nu langkung lengkep ihwal lokasi beachfront kalayan peta aréa jeung déskripsi tina Holm.
A robah dina hukum dina panangtayungan lokasi waterfront éta 2010 mun merangsang ngembangkeun lokal. Anjeun meunang dinten handapeun aturan konstruksi teu ngawangun ngadeukeutan Holmsjön ti 100m, lajeng ngajadikeun bebas nu ditéang. Pikeun betah nygbyggnationer sarta ngaronjatkeun daya tarik ngawangun sabudeureun kabupaten Holm proposes hiji rujukan ti kotamadya (Planning Kota tur Departemen Planning strategis) yen di hareup kudu diwenangkeun ngawangun ngadeukeutan ka cai antara inclination na Västbyn. Holms FVO geus direspon positif pikeun rundingan ieu kapercayaan anu eta bakal nguntungkeun distrik Holm. Leuwih jéntré ngeunaan "Ngembangkeun rural di pantai posisi deukeut" ramatloka kota.

.

Déskripsi lapangan pikeun Holm Gimåfors ti kota proposal tata.
Strandnara-hukum-holmsjon

Strandnara-hukum-gimafosrs



hubungan
ketua. Holms FVO Max Wikholm 070-669 44 52.

website
Holms fiskevårdsområde – Inpo fishing tuntas Holms FVO (Sundsvalls fiskeguide).

bisa

inpo leuwih:

  • a cozy “nempatkeun sarta nyandak”-fishing pikeun lauk kaulinan ditawarkeun keur gruppbokninger di pikeun Järptjärn (diversion tina Österström). Danau Sewa tina diasupkeun Trading.
  • The anesthetics lokal friluftsföretaget diasupkeun Trading nawarkeun rupa-rupa kagiatan fishing di usum panas jeung usum tiis. Anjeun oge bisa leuwih jéntré ngeunaan rupa cai fishing di Holm.
  • fishing Bjärtsjöarna (antara Holm na Liden) – bjartsjoarna.se
  • Fishing Lövåstjärn di Holmsjö butt – diasupkeun Trading.
  • fishing Hästjärn (Loviken) – hasttjarn.se
  • Ti Polandia diayakeun perjalanan fishing ekslusif mun Holm tina Eventur Agronomi & iinditan. Baca samping maranéhanana Holm fishing kalawan Ieu gambar pisan nice (“googleöversatt” mun Swedia). Orginalsida Pa Polandia di dieu.

deui ka Turism / Fritid atawa sanyawa