Diversion of Österström

Dina Österström éta hiji puseur arung jeram hébat, mere hiji setting bersejarah jeung sababaraha atraksi. Contona, hiji 100 taun trolley kabin heubeul di aslina, locomotives ngompa imah geus dibalikeun jeung cai Powered carousel – kahiji (sorangan?) di dunya nanaon na. Di dieu anjeun bisa stroll sabudeureun kenangan terasrasakeun lingkungan.

Leuwih ti éta diolah jeung sababaraha kagiatan ku Österströms estate, nu kiwari geus ngajalankeun sakumaha puseur konferensi sarta réstoran.

  • fishing - danau wasta ku lauk kaulinan atawa situ beuki liar jeung trolling on Holmsjön. Baca leuwih seueur tentang fishing dieu.
  • seni Babak - didatangan of Curt Agge on Aggegården kalayan hidayah.
  • Barung jeung cognac - pangalaman sajarah bareng jeung hiji pituduh ti masarakat warisan lokal.
  • tilu- atanapi umur - tangtangan unggal fisika jeung logika.
  • Kockduellen - bareng jeung chefs kami anjeun lakukeun dinner wengi ayeuna urang.
  • sauna horny - Rélaxasi jeung ngojay dina kai-dipecat sauna hut kami.
  • hiburan musik - mikaresep musik instrumental nu geulis, sarta maranéhanana, atawa troubadour.
  • Kanotuthyrning - Nyéwa kanu keur ngajajah situ. Kanotsläpagn bisa disewa upami hoyong. Baca leuwih seueur tentang rental kanu dieu.

Upami Anjeun gaduh patarosan na hoyong terang langkung, ngahubungan Österströms handap estate:
(kagiatan Österströms langsung dieu.)

osterstrom FöretagÖsterström Konférénsi & Kursgård
bantuan, restoran, kagiatan, hiburan M.M..
hubungan: Tommie Vesterlund - 0692-301 00, tommie@trapatronen.se
website: osterstrom-konferens.se
.

Deui luang