Kanotuthyrning

Candak naek hipu on Holmsjön, di salah sahiji situ leutik di wewengkon, atawa dicokot on adventures kayaning nonresidential. sapanjang cai Indalsälven. Holm Sportklubb gaduh canoes pikeun nyewa, migawé bareng kalayan Baltik Power Konférénsi.
.
Holms Fiskevårdsområde (Klik pikeun peta gedé)
Dina konservasi fishery Holm urang téh ayeuna ogé sababaraha karek iläggningsplatser walungan nu ngajadikeun eta tambahan nu panggampangna tur peluncuran, sarta meunang kaluar dina caina.
Leuwih jéntré ngeunaan aréa fishing kami tur tingal peta dieu.

total sadia 6 canoes (Canadian) pikeun nyewa.

.
harga
1 kanu ngawelah kalawan kenop, jeung 2 lifejackets:
6 Tim 140 kr, 1 poé 200 kr, 3 poé 500 kr, 1 v. 1000 kr.
.
Ieu oge mungkin ogé pikeun nyéwa trailer anu.

Kontak jeung Émbaran
homepage Österström Konférénsi atanapi telepon 0692-304 00

Deui ka Pariwisata / luang