Anund Ladang na Vike jogging track

Anund tegalan jogging track

Pikeun maranéhanana anu rék nyokot ski refreshing atawa panas leumpang nice dua trails babak sataun muka. A pondok lagu rada undulating na bercahya i Anundgård di 2,5km. Salian aya lagu séjén salajengna di 8km (t.o.r.) ti Anundgård mun Österström, nu nyambungkeun pondok. situs cocog pikeun mimiti / finish jeung fasilitas parkir alus téh Holm Vallen, Anund Manor Sakola jeung Österströms estate. Nalika dimungkinkeun ogé réstoran pikeun maranéhanana anu rék ngahakan hal nu patali jeung numpak. Dina usum tiis, lagu nu diteundeun terus dina kaayaan alus lamun panutup salju ngamungkinkeun. Ka katuhu anjeun bakal salawasna neangan status lagu nu ayeuna. cahaya listrik nyaéta otomatis tur tetep dina dugi jam 22:00.

Kontak pikeun émbaran:
Max Wikholm 070-669 44 52
.
laporan panganyarna
ti alur:

Holm Wallen trails Peta
(pikeun ukuran gedé – klik di dieu)

Inpo leuwih mibanda peta, jsb. bisa kapanggih di skidspår.se:
Skidspår.se / Vasternorrland / Sundsvall / Stockholm embankment
.


.

Vike jogging track

Vike Relay, taunan skidarrangemang di Vike.

Malah di Vike mangrupakeun 2,5 kilométer trails dipikawanoh pikeun stafettävlingar taunan na. hiji lagu keur bercahya sarta mimiti na finish di sakola Vike. Anjeun oge bisa milih hiji loop pondok 1 km. lagu diurus ku Vike sanyawa Sukarela.

 

Ignition panerangan geus rengse sacara manual sareng tanda di handapeun lampu nu di bakery nu, tingali tanda dina tempat. Lampu baris mareuman otomatis 21:30.

 

Kontak pikeun émbaran:
Holger Sahlin 0692- 500 38

 

Inpo leuwih mibanda peta, jsb. bisa kapanggih di skidspår.se: Skidspår.se / Vasternorrland / Sundsvall / Vike
.


Naon bakal kaayaanana ski?
Lengkep cuaca lokal ngaramal pikeun Holm dina poé datang baris nempo anjeun hawa.

Deui ka Pariwisata / luang