Vettenbacken

Savvy Hill mangrupakeun aréa ski kulawarga pikeun gedé jeung leutik kalayan dipikaresep alpine. Di dieu dua lifts kalawan lamping gampang pikeun barudak sarta beginners, sarta lamping deui bolder keur saeutik aman. Sajaba ti éta, aya hiji sledding leutik pasir gigireun kulawarga nu. lamping savvy disetir Sundsvall wilayah urang pangkolotna sarta paling geulis – läs artikel om backen i ST, 27/1 -13. Hill ieu dioperasikeun ku sukarelawan Vette alpine IF jeung lokasina di Vättaberget Mil a kalér-wétaneun garéja Holm urang.

Hill tahan weekends ilaharna kabuka jeung libur sakola keur kaayaan salju. Di Vättaberget Lah a hut warming na saung pikeun grilling na vintermys.

Trail Peta, klik pikeun ngalegaan.
Trail Peta.

Kaca facebook Vette Alpina urang:

hubungan:
Savvy ski pasir vettenalpina@gmail.com.
CEO Andreas Hassel 073-0635491.
bendahara Roy Resare 0692-105 11.

Homepage kalayan jam muka:
vetten.se

Deui luang