#ShepherdsHut

HBU står för Holmbygdens Utveckling.
sanyawa nu diwangun 1996 dina urutan ngamajukeun Holm-
ngembangkeun gden. Kaanggotaan di pakaitna tampi eta sabab hayangti abdi kagiatan Association urang atanapi ngan kauntungan Kabupaten kami. Kaanggotaan kiwari keur aya dina béaya rendah, Tapi kalayan manfaat gede bisnis urang jeung désa. Diajar didieu kumaha anjeun atanapi kulawarga anjeun janten anggota.

#ShepherdsHut, ku webmaster Niklas Wikholm, operasi situs ieu – Holmbygden.se. Urang ngabagéakeun koméntar sarta bongbolongan dina hal rék dina website di dieu.
Mun rék nyebarkeun hiji “Holm News”, Anjeun bisa ngalakukeun eta di dieu.
Läs mer om vår hemsida Holmbygden.se.

Tujuan dasar HBU nyaéta pikeun ngawétkeun sarta ngamekarkeun kapentingan distrik urang,
ka:
● kanaékan komunitas sarta well-mahluk padumuk di Kab, supaya sakabéh padagang,
sanyawa, organisasi atawa individu nganggap hal éta bermakna janten
medlemmar i #ShepherdsHut.
● ngamajukeun pamahaman gede antara sanyawaan Kabupaten, pausahaan, organisasi jeung
individu.
● ngamajukeun diversity jeung ngaronjat aréa integrasi.
● narékahan pikeun jangka panjang sarta ngembangkeun stabil di padesaan.
● wewengkon pasar pikeun occupancy, ngaronjat pagawean jeung pariwisata.
● ngalakonan sagala rupa kagiatan keur warga.
● cooperate kalawan wewengkon sabudeureun.

BLI medlem i #ShepherdsHut!
Följ Holmbygden.se och prenumerera på nyheter från HBU
pos- na daptar telepon – Ngadaptarkeun dieu pikeun nampa mailings kami
dewan Association
Rapat jeung menit

ngarobah: kuring april 2013 Rapat taunan mutuskeun pikeun ngarobah ngaranna pakaitna pikeun “Kamekaran Kabupaten Holm urang” (saméméhna “Kamekaran Kabupaten Holm urang, Bisnis & Pariwisata”).