Dewan Direksi

Dina pakaitna dewan HBU urang ayeuna:

ketua Niklas Wikholm
wakil Pupuhu Patrik Lindmark
Sekreterare Jan Strömberg
bendahara Glenn Widén
anggota Marianne Fors
ngagentos Ulf Andersson
ngagentos Stefan Edin
ngagentos Catrin Kolbäck
ngagentos Christin Olsson

 

pasamoan taunan Anyar pikeun pamilihan anggota dewan bakal lumangsung dina bulan Maret.

Mangga wartosan kami didieu.