Dewan Direksi

Dina pakaitna dewan HBU urang ayeuna:

ketua Niklas Wikholm
wakil Pupuhu Patrik Lindmark
anggota Ulf Andersson
bendahara Glenn Widén
anggota Kent Norling
ngagentos Marianne Fors
ngagentos Jan Strömberg
ngagentos Stefan Edin

nominasi:

Asa Hallberg (convening), Max Wikholm

Accountants:
Görgen Olsson
Anna-Greta Nyström Wiklund

auditors timbalan:
Hans Wikholm
Maria Norberg

pasamoan taunan Anyar pikeun pamilihan anggota dewan bakal lumangsung dina bulan Maret 2017.

Mangga wartosan kami didieu.