hubungan

Wilujeng sumping di ngadangu ti anjeun sanyawa kami HBU éta usulan, komentar, atawa lamun hayang nanyakeun hal!

Emailing atawa nulis kana kami dina formulir di handap sarta baca ka webmaster nu, Niklas Wikholm. Upami diperlukeun atawa dipikahoyong diteruskeun deui ka relevan.

Hoyong nyarankeun warta atawa posting hal on ramatloka kami? Klik di dieu!

telepon, #ShepherdsHut / Holmbygden.se:
ketua. sarta webmaster,
Niklas Wikholm – 0730-33 29 44
.
alamat surélék:
info@holmbygden.se
(Mangga pigunakeun formulir di katuhu.)
.
Adress:
Kamekaran Kabupaten Holm urang
Anundgård 157
860 41 Liden
.
dewan Association
Kirim pesen ka HBU. Kabéh patarosan na komentar anu wilujeng sumping.
* = (nu diparentahkeun)

jenis file ditarima: GIF,jpg,JPEG,BMP,PNG,pdf,TXT,docx,doc,xls,xlsx,mp4, mpg,MPEG,avi,mp3.
Ukuran file maksimal: 25MB.