gabung Kiwari

wewengkon Holm ngarojong tur HBU – Ngadaptarkeun AYEUNA!

Anjeun ngarojong usaha urang pikeun ngamekarkeun Kabupatén kami. Brukar du kanske besöka Holmbygden.se och vill ha kvar hemsidan? Jadi anggota senang tina HBU!
ngagabung #ShepherdsHut mangrupa cara atra pikeun mintonkeun yen Anjeun ngarojong gawé HBU pikeun Holm. A investasi pisan mirah di Kab. duit geus dipaké e.g.. ngajalankeun situs, ngatur acara sakumaha Allbergsdagen atawa bahan kayaning tanda informasi M.M..

Ogé diperlukeun kaanggotaan ku Mayar anggota pikeun némbongkeun up lamun urang nerapkeun pikeun hibah. kaanggotaan kudu boga muatan sahanteuna 50 SEK ka “diitung”. Beuki anggota, beuki rojongan pikeun kabupaten urang gaduh sahingga. Bawa ka sakabeh kulawarga pikeun wungkul 100 kr!

  1. Mayar 50kr / jalma atawa 100 SEK / kulawarga
    – PlusGiro 197 34 26-8 atawa
    – Swish 070-537 11 22
    (“Niklas Wikholm” pikeun Fw mun HBU)
    OBS! Nulis ngaran sarerea di kulawarga nu mayar teh relates to suratna, ku kituna urang nyaho senders. Ieu rupa nulis informasi kontak sareng upami aya tamu.
  2. Eusian handap informasi kontak anjeun di handap na kirimkeun, ku kituna urang baris ngahontal anu mibanda émbaran penting ngeunaan kampung kami. Kontak HBU saméméhna narima, anjeun teu ngirim. (Urang jarang ngalakukeun mailings na ngan informasi penting.)

Mangga lebetkeun rinci anjeun dina formulir di handap
(Upami Anjeun leuwih resep surélék urang informasi kontak Anjeun?)

* = (nu diparentahkeun)






.
Tack för att du stödjer Holmbygdens Utveckling!
.
.

Anjeun oge bisa surélék inpo di handap pikeun info@holmbygden.se.
tips! Nyalin di handap, lebetkeun surelek Anjeun lajeng eusian!
nami:
pribadi:
Adress:
telepon sélulér:
ngagawekeun / mobil. 2:
Hemtelefon:
Surélék: